Skip to Main Content »

Search Site
Din indkøbskurv er tom

Om Mermaidmusic

 

MermaidMusic.dk er ganske vist et nyt navn, der – via kærligheden til musikken og det fysiske produkt – prøver at tage kampen op mod de mange streamingtjenester, som skyder op i disse år, men det betyder ingenlunde, at vi starter helt fra bunden. Vi har masser af erfaring i musikbranchen og har været med helt siden 70’erne. Lige fra detailhandel over postordresalg til internetsalg. 

Det givers os naturligvis en kolossal erfaringsmæssig ballast, som vi forsøger at trække på, samtidig med, at vi udnytter nyeste webteknologi til at give dig en god oplevelse på vores site.

Qua vores mange år i branchen, har vi også et globalt netværk af leverandører, som muliggør levering af et helt exorbitant antal varer.

 

Vi er naturligvis på det rene med, at man i dag – under de givne vilkår – ikke kan forvente en guldrandet forretning med et sådant koncept. Det er så heller ikke lige meningen. MermaidMusic er sat i søen pga kærligheden til musikken og især til det fysiske produkts mange fordele frem for streamingens mange ulemper. Et smukt  kunstnerisk cover, suveræn lyd, indlagt hæfte, aftrykt lyrik, info om albummet for blot at nævne nogle af de egenskaber, hvor det fysiske album er overlegent. 

Alt sammen  kvaliteter, vi og I værdsætter. Og som i den grad er en mangelvare på streamingtjenesterne.  MermaidMusic er også søsat for at musikfans, med samme værdier, får et samlingssted, hvor disse kvaliteter og værdier er fremherskende. På basis af disse, håber vi så på at kunne skabe en rimelig fornuftig forretning.

 

Men læs i øvrigt meget mere om vores mission og formål med foretagendet under Forr.filosofi. så du sikrer dig, at vi arbejder i din tjeneste og ud fra de holdninger, du selv har til musik og handel med denne.

 

Så hjertelig velkommen på sitet og kan du bifalde ovenstående værdier, ja så vil vi gøre alt for at give dig den bedst mulige betjening og behandling fremover.