Skip to Main Content »

Search Site
Din indkøbskurv er tom

Fandt du ikke

Fandt du ikke hvad du søgte på sitet…

 

Så tøv ikke et øjeblik med at sende os en forespørgsel i Kontakt os og vi vil straks undersøge det globale marked for dine ønsker.

Herefter vil dine ønsker (og ofte resten af den pågældende kunstner’s produktion) blive oprettet på sitet og du vil få så få (mail) besked om at varerne nu er tilgængelige på sitet! Vi tilstræber, at der kun går få dage, før du modtager beked fra os. Og ofte hurtigere. Denne tidsramme gælder dog kun, når du er interesseret i at købe ét eller flere produkter af den pågældende kunstner.

 Er dine ønsker ikke længere i kommerciel produktion, ja så afsøger vi det globale brugtmarked og i bekræftende fald at dit ønske forefindes, ja så kontakter vi dig ligeledes med et tilbud på en brugt udgave. Vi yder 100% garanti på brugte varer!

 Findes varen hverken i ny eller brugt tilstand, ja så får du naturligvis også besked.

 PS: Er der kunstnere og albums som du ikke kan finde på sitet, men som du bestemt mener burde være tilstede, ja så sig endelig til via Kontakt os. Det hjælper os til at forbedre sitet, så på forhånd tak. Her kan vi – i sagens natur -  ikke garantere samme hurtige upload af Jeres foreslag, men naturligvis så hurtigt som muligt.

 

* Skal udfyldes