Skip to Main Content »

Search Site
Din indkøbskurv er tom

Gratis Lister

Gratis lister. Med denne service kan vi tilbyde dig at maile komplette lister over, hvad der aktuelt er i produktion af en given kunstner. Ganske gratis og skal ses som en ren service til forhåbentlig gavn og glæde. Og den frembragte liste er global og inkluderer  99% af alle officielle pladeselskaber uanfægtet om det er  Decca i England eller Sony i Japan.

Eksempelvis kunne det jo være en kunstner, som du ikke kan finde på MermaidMusic eller som du mener, der må være mere tilgængeligt  med end vist på siden. Og ofte vil du så opdage titler, som du slet ikke havde forestillet dig var tilgængelige!

 

Hvad gør jeg så… Jo, ganske simpelt. Mailskemaet herunder skal blot udfyldes – følg derfor blot disse punkter :

 

1)                        

For at bruge denne service er det en betingelse, at du er oprettet som kunde. Det gør du her: Ny

Er du allerede kunde logger du naturligvis bare ind som angivet i punkt 2.

 

2)

Herefter logger du dig ind og går til Gratis lister og så vil du se, at dit navn og mailadresse allerede ER udfyldt her!

Og nu  udfylder du blot Kommentér feltet med dit ønske – længere er den ikke!

 

3)

Herefter genererer vi en liste til dig, som du så kan tage bestik af. Og evt. bestille fra.

Tillad venligst 1-3 døgn til levering af liste.

Venligst også kun forespørg på én kunstner ad gangen. Og max. én forespørgsel pr. kunde pr. uge. Udelukkende af hensyn til vores arbejdsbyrde i forbindelse med denne service.

 

4)

Hvordan bestiller  jeg så….? Er dine ønsker IKKE at finde på vort site, ja så returnerer du blot mailen til os med dine ønsker. Du bedes i mailen venligst angive varenummeret (længst til venstre på listen), kunstner, titel og pris.

Nu  sørger vi så  for oprettelse af varen på sitet; sender dig besked om, at varerne nu er online og klar til ganske almindelig bestilling.

Rigtig god fornøjelse med dette servicetiltag!

 

 

* Skal udfyldes