Skip to Main Content »

Search Site
Din indkøbskurv er tom

Peter Belli

Sidste nat med Bandet
CD

Lagerstatus:

139,00 kr

Hurtigt overblik

Den 28.12.2017 vil for altid stå som en bemærkelsesværdig dato i dansk musik. Det var den aften Peter Belli og hans helt fantastiske rockband, for sidste gang sagde tak til det store
publikum. Et publikum som gennem næsten 60 år har nydt godt af den helt unikke sanger og performer.

Koncerten var en kulmination på snesevis af udsolgte koncerter, givet i hele landet gennem 2017. At det så også blev den bedste af mange sublime koncerter på afskedstouren, og at den
blev optaget til udgivelse, er jo fantastisk, men langt fra tilfældigt.

Her er det så. Albummet som markerer afslutningen på en enestående karriere i dansk musik. Stemningen på albummet er fantastisk og sangene er absolut toppen af den gamle ulvs
store repertoire.

Flere visninger

Yderligere information
Varenummer REO 28122017
Kunstner Peter Belli
Titel Sidste nat med Bandet
Leveringstid 2-5 dage
Medie CD
Genre Rock
Album Type Live Album
Udgivelsesår 2018
Indspilningstidspunkt 28-12-17
Musikere Stemmen: Peter Belli

Kapelmester, guitar, kor: Marcus Winther-John

Lead guitar, kor: Lars Skærbæk

Bas, kor: Troels Skærbæk

Trommer: Jesper Thomsen

Gæstemusikere Orgel, piano: Martin Jønsson

Lead guitar: Knud Møller

Kor: Lei Moe

Tracks 1. Penge
2. Heldig
3. Ribbet & flået
4. Not fade away
5. Stakkels Kaj
6. Tommy & Tanja
7. Helt igennem respektabel
8. Ulven Peter
9. En at bli' som
10. House of the rising sun
11. Papa kan kun li' Rock 'n' Roll
12. København (fra en DC9)
13. Istedgade
14. Bli' væk fra vort kvarter
15. Rock 'n' Roll, jeg gav dig mine allerbedste år

Kort Beskrivelse Den 28.12.2017 vil for altid stå som en bemærkelsesværdig dato i dansk musik. Det var den aften Peter Belli og hans helt fantastiske rockband, for sidste gang sagde tak til det store publikum. Et publikum som gennem næsten 60 år har nydt godt af den helt unikke sanger og performer.
Koncerten var en kulmination på snesevis af udsolgte koncerter, givet i hele landet gennem 2017. At det så også blev den bedste af mange sublime koncerter på afskedstouren, og at den blev optaget til udgivelse, er jo fantastisk, men langt fra tilfældigt.
Her er det så. Albummet som markerer afslutningen på en enestående karriere i dansk musik. Stemningen på albummet er fantastisk og sangene er absolut toppen af den gamle ulvs store repertoire.

Beskrivelse Rock 'n' Roll er ikke et job, som Peter kommer hjem og hænger i skabet som et sæt arbejdstøj efter fyraften. Han investerer sig kombromisløst med hele sin krop og sjæl, 24 timer i døgnet, året rundt! Og det gør bølgerne, som livet kommer i, euforisk høje eller afgrundsdybe. Måske er det en af grundene til, at det har været så vild en rejse. Jeg kan i hvert fald konstatere her, 7 år, 4 albums, hundredvis af koncerter og ti-tusindvis af kørte kilometer senere, at jobbet som Peter Bellis kapelmester ikke er som noget som helst andet, jeg har haft eller overhovedet hørt om!

På mange måder har 2017 været et koncentrat af de følelsesladede, sjove, svære, historiske og til tider surrealistiske oplevelser vi har haft siden 2010. Undervejs har de store opture fået modspil af udfordringer, der i yderste tilfælde har været med livet som indsats.
Som Peter selv, har disse 58 afskedskoncerter været mange ting for mange folk ...men kedeligt har det aldrig været!

Fra "Kapelmesterens dagbog" af Marcus Winther-John, udkommer marts 2018.

Pris 139,00 kr